skip to Main Content
Menu

A la Carte

Voorgerechten 14,-

Tonijn
Geschroeide tonijn geserveerd met bereidingen van augurk en amandel.
Zwaardvis
Begeleid door miso en gemarineerde oester.
Duif
Geserveerd met gerookte aardappel en bimi.
Ganzenlever
Begeleid door zoethoud en beurre noisette.

Tussengerechten 10,-

Kreeftensoep
Opgediend met kreeftenvlees en een vleugje cognac
Coquille
Gebakken coquilles met hierbij knolselderij en grape fruit.
Kalfswang
Zacht gegaarde kalfswang begeleid door piccalilly.
Kalfszwezerik
Geserveerd met gebakken spinazie en stevige rode wijn jus

Hoofdgerechten 28,-

Zeewolf
Gebakken zeewolf vergezeld van rozemarijn.
Gebakken zeetong
Supplement 5
Met hierbij Picasso fruit en warme groentes
Tournedos
Begeleid door gebakken oesterzwammen en een gratin.
Kalfshaas
Hierbij gegrilde aubergine en vinaigrette van rozemarijn
Back To Top