skip to Main Content
Menu

A la Carte

Voorgerechten 14,-

Heilbot
Gerookte heilbot begeleid door groene appel en snijbonen
Schelvis
Hierbij een bavarois van boerenkool en crème van mosterd
Kalfswang
Zacht gegaarde kalfswang geserveerd met knolselder en prei
Ganzenlever
Gebakken ganzenlever met hierbij sherry en oude kaas

Tussengerechten 10,-

Kreeftensoep
Opgediend met kreeftenvlees en een vleugje cognac
Kabeljauw
Begeleid door een citroen risotto
Runderbouillon
Geserveerd met gebakken paddenstoelen
Kalfszwezerik
Vergezeld door cepes en hazelnoot

Hoofdgerechten 28,-

Griet
Gebakken griet filet met bereidingen van walnoot en aceto
Gebakken zeetong
Supplement 5
Met hierbij Picasso fruit en warme groentes
Tournedos
Geserveerd à la bourguignon met wortel en knol

Ree
Hierbij rode kool en chocolade
Back To Top