skip to Main Content
Menu

A la Carte

Voorgerechten 14,-

Tonijn
Begeleid door gerookte rode kool en yoghurt.
Coquilles
Geserveerd met komkommer en gazpacho van ijsbergsla.
Tartaar van rund
Vergezeld van oregano en groene asperge.
Ganzenlever
Verschillende bereidingen van ganzenlever hierbij bramen.

Tussengerechten 10,-

Kreeftensoep
Opgediend met kreeftenvlees en een vleugje cognac.
Scholfilet
Begeleid door hollandaise en kreeften schuim.
Bavette
Gebakken Runder bavette waarbij Cherry tomaat en knoflook.
Kalfszwezerik
Vergezeld van verschillende bereidingen van spinazie.

Hoofdgerechten 26,-

Zeewolf
In roomboter gebakken zeewolf waarbij een escabeche jus.
Gebakken zeetong
Supplement 5
Met hierbij picasso fruit en warme groentes.
Tournedos
Geserveerd met witte asperges en witlof.
Kalfs duo
Kalfs oester en zacht gegaarde kalfswang met een jus van rode wijn.
Back To Top