skip to Main Content
Menu

A la Carte

Voorgerechten 14,-

Rode mul
Op de huid gebakken rode mul begeleid door snijbonen en gepofte quinoa.
Gazpacho
Begeleid door gebakken gamba en chorizo.
Rundertartaar
Hierbij een crème van pastinaak en gemarineerde beukenzwammen.
Kalfszwezerik
Vergezeld van verschillende bereidingen van spinazie.

Tussengerechten 10,-

Kreeftensoep
Opgediend met kreeftenvlees en een vleugje cognac.
Snoek
Geserveerd met zoete ui en ansjovis.
Pompoensoep
Hierbij zacht gegaard buikspek en yoghurt.
Kalfssucade
Begeleid door verschillende bereidingen van bloemkool.

Hoofdgerechten 28,-

Skreifilet
Op de huid gebakken waarbij gebakken courgette.
Gebakken zeetong
Met hierbij picasso fruit en warme groentes.
Tournedos
Geserveerd met bimi en een gnocchi van komijn.
Lamsfilet
Begeleid door jonge penen en een jus van ricard.
Back To Top