skip to Main Content
Menu

A la Carte

Voorgerechten 14,-

Schelvis
Gepekelde schelvis geserveerd met bereidingen van augurk en amandel
Kreeft
Begeleid door een kimchi van kool en truffel
Hertenrosbief
Met gemarineerde beukenzwammen en mousse van zuurkool
Ganzenlever
Begeleid door een chutney van wortel en gekarameliseerde appel

Tussengerechten 10,-

Kreeftensoep
Opgediend met kreeftenvlees en een vleugje cognac
Forel
Gebakken forel filet, rilette van forel en crème fraiche
Kwartel
Rouleau van kwartel met hierbij gebakken jonge knol.
Kalfszwezerik
Geserveerd met gebakken spinazie en stevige rode wijn jus

Hoofdgerechten 28,-

Scholfilet
Gebakken scholfilet met winterstamppotje en mosterdsaus
Gebakken zeetong
Supplement 5
Met hierbij Picasso fruit en warme groentes
Tournedos
Begeleid door verschillende bereidingen van spinazie en rode biet.
Kalfsoester
Hierbij gegrilde aubergine en vinaigrette van rozemarijn
Back To Top