skip to Main Content
Menu

A la Carte

Voorgerechten 14,-

Langoustine
Geserveerd met kokos, edamame boontjes en wasabi.
Dorade
Ceviche van dorade, hierbij limoen en peterselie.
Brisket
Met olijf, gegrilde paprika en aubergine.
Ganzenlever
Begeleid door verschillende bereidingen van wortel.

Tussengerechten 10,-

Kreeftensoep
Krachtige kreeftensoep met zeekraal en cognac.
Schol
Gebakken scholfilet, hierbij dragon en haricots vert.
Bavette
Begeleid door zwarte knoflook en olijven.
Kalfszwezerik
Geserveerd met gebakken spinazie en stevige rode port jus

Hoofdgerechten 28,-

Griet
Gebakken grietfilet met lavas, gezouten citroen en tomaat.
Gebakken zeetong
Supplement 5
Klassiek geserveerd met Picasso fruit en warme groenten
Tournedos
Begeleid door verschillende bereidingen van paddenstoelen.
Kalfshaas
Geserveerd met spinazie en citroengras.
Back To Top