À la carte

VOORGERECHTEN

Coquille en gamba’s
 
geserveerd met groene asperges,
chorizo hierbij salade van olijf en gemarineerde ui en aioli
14,75

Eendenpaté  
begeleid door pulled pork, verse dadeljam,
frisse perencompote en rozenbotteldressing
14,75

Pata negra
vergezeld van gekarameliseerde amandelen,
manchego kaas, vijgenmarmelade en balsamicosiroop
15,50

Koekjes van paddenstoelen
geserveerd met groene asperges,
geschaafde manchego kaas, rode ui en truffelmayonaise
14,75

 

TUSSENGERECHTEN

Krachtige ossenstaartbouillon
waarin bospaddenstoelen en tuinkruiden
9,50

Romige kreeftensoep
opgediend met een vleugje cognac en verse kreeft, geserveerd uit een soepterrine
13,50

Halve kreeft
gegratineerd met oude kaas vergezeld van
gestoofde Hollandse spinazie en krachtige kreeftensaus
18,75

Gebakken ganzenlever
geserveerd met gekarameliseerde peer
hierbij saus van ingekookte pedro jimenez sherry
16,50

 

VIS & SCHAALDIEREN

Gebakken kabeljauwfilet
met paddenstoelenrisotto, Hollandse spinazie en truffeljus
24,50

Langoustine’s en Gamba’s
geserveerd met prei-risotto hierbij
groenten pickles en krachtige kreeftensaus met peterselie olie
24,50

Gebakken zeebaarsfilet
begeleid door knolselderijmousseline,
savooiekool met gezouten worst en jus met hazelnootjes
24,50

Noordzeetong Picasso 
in de roomboter gegaard hierbij gebakken fruit, bosuitjes, gember en pommes frites
28,50

 

VLEES

Runderhaas tournedos  
opgediend met bospaddenstoelen, gestoofde groenten en bearnaisesaus
24,50

Gebakken kalfslever  
waarbij knolselderijmousseline,
savooiekool , spek en ui
24,50

Krokant gebakken kalfszwezerik
geserveerd met spinazie,
gebakken bospaddenstoelen en krachtige truffelsaus
24,50

Gebraden kalfsoester
vergezeld van tomatenrisotto, courgette
en saus van pommodori-tomaten waarin kruiden olie
22,50

 

Wanneer u speciale wensen heeft (bv. vegetarisch) of een dieet volgt (bv. glutenvrij) kunt u dit uiteraard kenbaar maken zodat wij hiermee rekening kunnen houden