skip to Main Content
Menu

KLASSIEKERS

Voorgerechten 16,-

Kabeljauwfilet
Dungesneden en gemarineerd hierbij loempiaatjes van kabeljauw en sojasaus.
Halve kreeft
Gegratineerd met oude kaas vergezeld door een krachtige kreeftensaus.
Ganzenlever
Geserveerd met gekarameliseerde peer en een port jus.

Pastrami van kalf
Begeleid door Beemster kaas kroketjes en aceto balsamico.

Tussengerechten 12,-

Kreeftensoep
Krachtige kreeftensoep met zeekraal en cognac.
Pompoen sinaasappelsoep
Waarin een vleugje kerrie opgediend met taugé
Kalfszwezerik
Geserveerd met gebakken spinazie en stevige rode wijn jus

Hoofdgerechten 28,-

Gebakken zeetong
Supplement 5
Klassiek geserveerd met Picasso fruit en warme groenten
Zeebaarsfilet
Begeleid door ravioli van limoen, gegrilde courgette en tomatensaus
Tournedos
Geserveerd met grotchampignons, Parmezaanse kaas en truffelsaus.
Kalfshaas
Vergezeld van een tijm risotto en krachtige rode wijn jus.
Back To Top