skip to Main Content
Menu

KLASSIEKERS

Voorgerechten 16,-

Pieterman filet
Met tartaar van pieterman, begeleid door augurk en kefir.

Halve kreeft
Geserveerd met fregola, pistache en citroengras.
Gebakken ganzenlever
Hierbij parisienne van appel en bereidingen van topinamboer.

Tussengerechten 12,-

Kreeftensoep
Krachtige kreeftensoep met venkel en cognac.
Coquille
Vergezeld door bloemkool, hazelnoot en beurre noisette.
Kalfszwezerik
Geserveerd met gerookte aardappel mousse en gekonfijte wortel.

Hoofdgerechten 28,-

Noordzee tong
Supplement 5
Waarbij paksoi, courgette en een compote van escabeche.
Zeeduivel
Begeleid door oppedoezer ronde aardappel, dille en Taleggio
Hertrug filet
Met krokante spruiten, bereidingen van tofu en pure chocolade.
Tournedos
Geserveerd met cannelloni van aardappel, knoflook crème en XO-jus.
Back To Top